Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή σε Γιουβέντους και Τσέλσι, με το «ντόμινο» που γίνεται ανάμεσα στις δύο ομάδες να βάζει τα πράγματα… στη θέση τους.

Ο τεχνικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Φάμπιο Παρατίτσι, μετέβη χθες στο Λονδίνο προκειμένου να συζητήσει τόσο με τους ανθρώπους των «μπλε» όσο και με τον Ιταλό τεχνικό, για να ολοκληρωθεί οριστικά η υπόθεση.

Παράλληλα, υπήρξε και συνάντηση με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα γραφεία που διατηρούν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην αγγλική πρωτεύουσα, με στόχο την επιστροφή του Πολ Πογκμπά στο Πιεμόντε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι «μπιανκονέρι» δεν θα γλιτώσουν την καταβολή αποζημίωσης του ποσού που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Σάρι, ο οποίος εδώ και καιρό δείχνει έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της Γιούβε.

Αυτό σημαίνει ότι θα προχωρήσει η απόκτηση από πλευράς της Τσέλσι του Λάμπαρντ, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με την Ντέρμπι Κάουντι, στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής, οδηγώντας την μέχρι τον τελικό των πλέι οφ της Championship.