Τον αντικαταστάτη του Μαξ Αλέγκρι στον πάγκο της ομάδας ψάχνουν οι άνθρωποι της Γιουβέντους, έπειτα από την απόφαση των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι τους και να ανοίξει νέο κεφάλαιο από την επόμενη σεζόν, έπειτα από πέντε χρόνια συνεργασίας.

Οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη φτιάξει τη λίστα τους και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ σε αυτήν βρίσκονται κάποια πολύ «δυνατά» ονόματα, όπως και κάποια άλλα που δημιουργούν έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, η Corriere dello Sport έκανε ένα… μάζεμα με τον Μαουρίτσιο Σάρι να είναι ανάμεσα στους τεχνικούς που ακούγονται, επιβεβαιώνοντας μάλιστα και το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «Sportsitalia», η οποία τον αναφέρει και ως φαβορί αυτήν τη στιγμή. Μάλιστα, το ίδιο Μέσο είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του 60χρονου και το περσινό καλοκαίρι, όταν αποκάλυψε ότι θα αναλάβει την Τσέλσι.

Επίσης, στη λίστα βρίσκεται και ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος -σύμφωνα με όσα αναφέρονται- δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως, περισσότερη έκπληξη προκαλεί η αναφορά στον Γιούργκεν Κλοπ, για τον οποίον αναφέρεται βεβαίως ότι «είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση». Από την Αγγλία φαντάζει πιο εφικτή η περίπτωση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, που και πάλι μοιάζει ζόρικη.

Στα ονόματα αυτά βρίσκεται και του Ντιντιέ Ντεσάν, ενός ανθρώπου που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα της «Βέκια Σινιόρα», ενώ στη Γιούβε φέρεται να αρέσει και η περίπτωση του Σιμόνε Ιντσάγκι, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Λάτσιο. Από την Ιταλία υπάρχει και ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, παρότι θεωρείται η λιγότερο δελεαστική προοπτική.

Στη λίστα αυτή υπάρχει και ένας προπονητής που στο παρελθόν είχε εργαστεί στην Ελλάδα, στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που έκανε το… θαύμα, να κατακτήσει πρωτάθλημα με τη Μονακό, την περίοδο της απόλυτης κυριαρχίας της Παρί Σεν Ζερμέν.