Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ και έτσι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βγει στην αναζήτηση επιθετικού. Ο Μάρκους Μπεργκ φαίνεται ότι βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αλλά ο Σουηδός πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν είναι ο μόνος.

Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι και εξετάζεται στον «δικέφαλο» του Βορρά, είναι αυτό του Λεονάρντο Μπονατίνι της Γουλβς. Ο ποδοσφαιριστής είναι κατά κάποιο τρόπο γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει «παίξει» στα ρεπορτάζ τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού.

Για τους «πράσινους» ο Μπονατίνι είχε γραφτεί το καλοκαίρι, όταν εκείνοι ψάχνονταν για επιθετικό, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» ο Βραζιλιάνος… έπαιξε τον Δεκέμβριο, δεδομένης της ανάγκης που υπήρχε στον Πειραιά για απόκτηση φορ, πριν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο.

O 24χρονος αποκτήθηκε τον Ιούλιο από τη Γουλβς, έχοντας πριν αγωνιστεί στους «λύκους» με τη μορφή δανεισμού από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο, η σεζόν για εκείνον δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε, με τα δημοσιεύματα από την Αγγλία να αναφέρουν πως δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στα δεδομένα της Premier League.

Αυτήν τη σεζόν ο Λέο Μπονατίνι μετρά μόλις εννέα συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ την προηγούμενο, στην Τσάμπινσιπ, ήταν δεύτερος σκόρερ των «λύκων» και από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας για την άνοδο στα… σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι άνθρωποι της Γουλβς φαίνονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, με τον ΠΑΟΚ να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, τουλάχιστον όπως πηγάζει από τη Θεσσαλονίκη.