Κανένα σημείο επαφής με τους μετόχους της ΑΕΚ -ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 1ης Αυγούστου- δεν βρίσκει ο Θωμάς Μαύρος.

Σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους τους, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επέμεινε στην παράδοση των μετοχών και του δικαιώματος σχηματισμού δικού του Δ.Σ.

Την ίδια ώρα ωστόσο οι μέτοχοι δέχονται μόνο τη δική του συμμετοχή στο συμβούλιο και θεωρούν απαραίτητη την παραμονή του Ανδρέα Δημητρέλου σε αυτό.

Στη συνάντηση που έγινε στην καφετέρια του Μαύρου το «παρών» έδωσαν ο Βασίλης Σίμος, ο Μάκης Κασνακίδης και ο Κώστας Παπαδημητρίου. Ως εκπρόσωποι λοιπόν του Νίκου Νοτιά, των Supporters και της Ερασιτεχνικής αντίστοιχα, του πρότειναν να μπει ο ίδιος στο Δ.Σ, να διατηρήσει ταυτόχρονα το κουμάντο του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά να μείνουν ίδια τα υπόλοιπα μέλη.

Ο Μαύρος ωστόσο αρνήθηκε και επιμένει να του παραδοθούν οι μετοχές και να ορίσει εκείνος δικό του Δ.Σ. (που δεν θα περιέχει κανένα από τα νυν μέλη, ούτε και τον Ανδρέα Δημητρέλο). Κάτι στο οποίο διαφωνούν οι μέτοχοι, οι οποίοι θέλουν την παραμονή του νυν προέδρου στο πόστο του, μιας και θεωρούν πως η παρουσία του είναι αναγκαία για να «τρέξουν» τα ζητήματα των ρυθμίσεων των χρεών και να συνεχιστεί η προσπάθεια ανεύρεσης επενδυτών.

Με δεδομένο λοιπόν ότι οι δυο πλευρές δεν βρήκαν κανένα κοινό τόπο, ούτε καν στο θέμα της συνέντευξης Τύπου του Μαύρου που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (και η οποία του ζητήθηκε να αναβληθεί προκειμένου να μην παρουσιαστεί εικόνα διχασμού) αναμένονται πλέον με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσα θα πει ο νυν αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πηγή: sport-fm.gr