Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 8 Μαΐου έχει ήδη αρχίσει για τον Παναθηναϊκό και στις 19 μέρες που μεσολαβούν μέχρι τη μέρα εκείνη είναι καθοριστικές για την αποφυγή της πτώχευσης. Επιφανείς φίλοι της ομάδας έχουν δεσμευτεί πως θα επιχειρήσουν να φέρουν κοντά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο, προκειμένου τουλάχιστον να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι αναζητώντας μία λύση βιώσιμη για το σύλλογο.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Τίτος Βασιλόπουλος, άνθρωποι με καλές σχέσεις τόσο με τον «Τζίγκερ» όσο και με τον «Mr MIG», θα επιχειρήσουν να γεφυρώσουν το χάσμα, ωστόσο τα περιθώρια αισιοδοξίας δεν είναι πολλά. «Μόνο με θαύμα θα βρεθεί λύση», έλεγε πρώην μέλος του ΔΣ που έχει επαφή με τα δύο «μέτωπα». Και δεν έχει άδικο, αφού οι δύο άνδρες είναι αδιάλλακτοι και αμετακίνητοι στις θέσεις τους.

Απελπισμένος ο Φερέιρα, έρχονται προσφυγές

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενημερώθηκε για την άκαρπη γενική συνέλευση της ΠΑΕ και ήταν φανερά απογοητευμένος, αφού δεν βλέπει «φως». Ο ίδιος κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα προσηλωμένη στο στόχο της πρώτης θέσης στα play offs που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Στο μεταξύ, ιδίως οι ξένοι παίκτες είναι στα όριά τους λόγω των οφειλών. Στις 30 Απριλίου έχει οριστεί η εκδίκαση της προσφυγής του Ματίας Μπιέρσμιρ που διεκδικεί 870.000 ευρώ και την ελευθερία του. Άλλες προσφυγές πάντως δεν αναμένονται πριν την ολοκλήρωση των play offs.

Αλλαγές… αναγκαστικά

Στους τιμωρημένους Κλέιτον, Μαυρία, Κατσουράνη και Σιμάο, όπως επίσης στους τραυματίες Λέτο και Ιωαννίδη δεν υπολογίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, αλλά επανέρχονται Βύντρα, Ρούντολφ (από τιμωρία) και Ζέκα (από τραυματισμό), που μάλιστα αναμένεται να παίξουν βασικοί. Άγνωστο παραμένει αν ο Πορτογάλος προπονητής θα επαναφέρει τον Κουίνσι, που είχε μείνει εκτός για το ματς με τον Αστέρα λόγω νέας αργοπορημένης προσέλευσής του στην προπόνηση της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr