Μια νέα στρατηγική για να κρατήσει τον Νεϊμάρ στη Σάντος ακολουθεί πλέον ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλβάρο Λουίς Ριμπέιρο.

Ο ισχυρός άνδρας ψάχνει για χορηγούς ώστε να αποφύγει την πώληση του 19χρονου επιθετικού την παρούσα χρονική στιγμή και τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Η πολιορκία από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για τον φορ της Σάντος καλά κρατεί και ο Ριμπέιρο χρησιμοποιεί κάθε δυνατό μέσο για κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Για τον ίδιο μάλιστα, η παραμονή του Νεϊμάρ αποτελεί υπόθεση κρατικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την «Lancenet». Για το λόγο αυτόν βρίσκεται σε επαφή με αρκετές εταιρείες προς αναζήτηση χορηγών που θα στηρίξουν τη Σάντος, ώστε να προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο στον παίκτη.

Η προσήλωση του προέδρου της Σάντος είναι τόσο μεγάλη, που ζήτησε από τον πρόεδρο της χώρας, Ντίλμα Ρούσεφ, μα ζητήσει ενίσχυση από τους μεγαλύτερους ομίλους της Βραζιλίας. Ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί μάλιστα ο Ριμπέιρο είναι «αν στα 19 χρόνια του κοστίζει εκατομμύρια, σύντομα, αν γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης, η τιμή του θα αυξηθεί».

Πηγή: sport-fm.gr