Σε προφορική συμφωνία με τον Κέλβιν Ετούχου ήρθε η διοίκηση της Καβάλας. Ο 23χρονος Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται ίσως και μέσα στην ημέρα στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές.

Ο Ετούχου έρχεται σαν ελεύθερος και μετά από μία μεγάλη προσωπική περιπέτεια στους «αργοναύτες». Παρότι ξεκίνησε την καριέρα του σαν μεγάλο ταλέντο, η εξέλιξή του δεν ήταν ανάλογη και το Φεβρουάριο του 2010 αφότου ξυλοκόπησε έναν άνθρωπο έξω από καζίνο του Μάντσεστερ τιμωρήθηκε με οκτάμηνη φυλάκιση (παρότι πέρασε λίγες ημέρες στη φυλακή εξαγοράζοντας το μεγαλύτερο μέρος της ποινής). Το Μάρτιο του 2011 η Σίτι έλυσε τη συνεργασία της μαζί του κι έκτοτε αδυνατεί να βρει ομάδα στην Αγγλία, καθώς έχει δημιουργήσει κακό όνομα. Ουσιαστικά, λοιπόν, προέρχεται από απραξία ενός και πλέον χρόνου. Τη σεζόν 2009/10 είχε 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Κάρντιφ κι έκτοτε είναι ελεύθερος.

Οριστική η συμφωνία για Ντουγκλάο

Σήμερα θα ολοκληρωθεί τυπικά η πώληση του Ντουγκλάο στην Μπράγκα. Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό, αλλά το δεδομένο είναι πως οι «αργοναύτες» θα εισπράξουν το 50% των χρημάτων που δίνει η πορτογαλική ομάδα, καθώς τα υπόλοιπα μισά δικαιώματά του ανήκαν στη Ναντ. Οι άνθρωποι της Μπράγκα βρίσκονταν από την Πέμπτη στην Ελλάδα για τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Καβάλας, αλλά η χρυσή τομή βρέθηκε.

Αντίστοιχη λύση αναζητείται και με τους Μπέντζαμιν Ονουάτσι, Τζαμέλ Αμπντούν και Σερζ Ντιέ, μόνο που οι δύο πρώτοι δεν θα πωληθούν… όσο-όσο.

Πηγή: sport-fm.gr