Μία από τις θέσεις στις οποίες θέλει να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν ο Ολυμπιακός είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού και ιταλική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως πιέζει για την απόκτηση του Μάρτιν Έρλιτς από τη Μπολόνια.
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία από τις ομάδες με τις οποίες ασχολούνται τα διεθνή ΜΜΕ και αναφέρουν διάφορα ονόματα πιθανών στόχων, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως ισχύουν όλα. Όπως και να έχει, οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα tuttomercato εστιάζει ξανά στους Πειραιώτες για το θέμα της άμυνας.
Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο τον Έρλιτς και πιέζει τη Μπολόνια να πει «ναι» για την παραχώρησή του, ένα χρόνο μετά την αγορά του από τη Σασουόλο για ένα ποσό που έφτασε στα 7 εκατ. ευρώ.
Ο 27χρονος Κροάτης στόπερ έχει συμβόλαιο ως το 202 με τους «ροσομπλού» και τη φετινή σεζόν μέτρησε 11 συμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 436 λεπτά συνολικό χρόνο συμμετοχής, δίνοντας μία ασίστ.