Η Παρί Σεν Ζερμέν θα χάσει στο τέλος της σεζόν τον Κιλιάν Μπαπέ που θα αποχωρήσει ως ελεύθερος για να υπογράψει, όπως περιμένουν όλοι, στη Ρεάλ Μαδρίτης και οι Γάλλοι θέλουν να πάρουν από τους Ισπανούς τον Βινίσιους Ζούνιορ και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 200 εκατ. ευρώ.

Οι μήνες που απομένουν ως την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι οι τελευταίοι του Μπαπέ με την Παρί, έχοντας αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι οι Παριζιάνοι θα πρέπει να βρουν αντικαταστάτη και σκέφτονται ότι αυτός μπορεί να έρθει από την ομάδα στην οποία θα πάει ο Γάλλος επιθετικός.

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στο στόχαστρο τον Βινίσιους και είναι διατεθειμένη να προσφέρει ακόμη και 200 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ, η διοίκηση της οποίας πάντως έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν είναι προς πώληση.

Τα ίδια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι για τον Βινίσιους υπάρχει ενδιαφέρον και από Λίβερπουλ και Τσέλσι, οι οποίες φέρονται να έκαναν διερευνητικές επαφές για να δουν αν έχει ή όχι νόημα να προχωρήσουν σε επίσημες προτάσεις, ενώ σε περίπτωση που η Παρί προσφέρει όντως 200 εκατ. ευρώ και οι Μαδριλένοι πουν «ναι», θα είναι η 2η πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών.

Η πρώτη είναι αυτή του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί το καλοκαίρι του 2017 για 220 εκατ. ευρώ.