Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε δει κατά καιρούς να συμβαίνουν πολλά που δεν είναι φυσιολογικά και ακόμη ένα τέτοιο σκηνικό είχαμε και στον αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Απόλλωνα Πόντου για το πρωτάθλημα της Super League 2, αφού και στα δύο ημίχρονα έκαναν σέντρα οι φιλοξενούμενοι.

Την ώρα που το IFAB με τη FIFA και την UEFA σκέφτονται να επισημοποιήσουν την είσοδο της μπλε κάρτας, δηλαδή της προσωρινής αποβολής, στο ποδόσφαιρο, η ελληνική Super League 2 έκανε τη διαφορά με τη δική της πρόταση: Να κάνει και στα δύο ημίχρονα σέντρα η ίδια ομάδα.

Στον αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Απόλλωνα Πόντου, όπου οι Θεσσαλοί πήραν επιβλητική νίκη με 5-0, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έκαναν τη σέντρα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος, παρά το γεγονός ότι παίκτες των γηπεδούχων ενημέρωσαν τη διαιτητή Αναστασία Μυλοπούλου πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ότι πάει να γίνει μεγάλη γκάφα.

Τελικά έγινε και μένει να φανεί αν θα προκύψει πλέον, γιατί υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, θέμα αναφορικά με την εγκυρότητα του παιχνιδιού.