Το πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ένα από τα θέματα συζήτησης στον διεθνή Τύπο τους τελευταίους μήνες και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Le Parisien o διεθνής Γάλλος φορ αποφάσισε να μην ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν και να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάθε χρόνο το τι θα κάνει ο Μπαπέ είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα των ΜΜΕ και το ίδιο γίνεται και φέτος αφού στο τέλος της σεζόν λήγει το συμβόλαιό του με την Παρί, η οποία θέλει να το ανανεώσει. Δεν θέλει, όμως, το ίδιο ο παίκτης. Αυτό υποστήριξε πριν λίγο καιρό η Bild, αυτό υποστήριξε το «Foot Mercato» και αυτό υποστηρίζει τώρα και η Le Parisien.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η γαλλική εφημερίδα, ο Μπαπέ αποφάσισε να αφήσει τους Παριζιάνους για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο το προσεχές διάστημα. Η Le Parisien, μάλιστα, υποστηρίζει ότι άτομα από το περιβάλλον του παίκτη τονίζουν ότι είναι οριστική η απόφασή του και ότι δεν θα αλλάξει ξανά γνώμη όπως είχε κάνει στο παρελθόν.

Την απόφαση του Μπαπέ μάλιστα, καταλήγει η εφημερίδα, την ξέρουν ήδη οι συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται τους επόμενους μήνες αφού θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη γαλλική ομάδα και ειδικά στα νοκ άουτ παιχνίδια του Champions League που πλησιάζουν.