Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς μετά από την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στη θέση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει πάρει μπροστά και ο μεταγραφικός μηχανισμός της ομάδας τόσο όσον αφορά στις προσθήκες, όσο και στις αποχωρήσεις.

Κι ενώ στην Τουρκία «οργιάζουν» τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκο να βρίσκεται στην pole position για να αποκτήσει τον Τάσο Μπακασέτα από την Τράμπζονσπορ, στην Κροατία σημειώνουν πως ο Λάζλο Κλέινχεϊσλερ αναμένεται να γίνει νέος παίκτης της Χάιντουκ Σπλιτ. Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα «dalmatinskiportal.hr», ταξίδεψε στη συγκεκριμένη χώρα ώστε να κλείσει στον επόμενο προορισμό της καριέρας του, έχοντας άδεια από το «τριφύλλι». Βέβαια, δεν ξεκαθαρίζεται αν θα πάρει μεταγραφή ή αν θα φύγει ως δανεικός.

Ο Ούγγρος μέσος είχε δει το χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται το τελευταίο διάστημα και καθώς ήθελε να βρει ομάδα και να παίζει προκειμένου να μπει στην αποστολή της Ουγγαρίας για το EURO 2024, αποφάσισε πως ήταν ώρα να μετακινηθεί μιας και δεν αναμενόταν να έπαιζε περισότερο με τον Φατίχ Τερίμ. Μάλιστα, ο Κλέινχεϊσλερ δεν βρέθηκε καν στο «Γ. Καλαφάτης» στην πρώτη προπόνηση του Τούρκου τεχνικού την Τετάρτη (27/12).

Ο Κλέινχεϊσλερ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό για 500.000 ευρώ πριν από ένα χρόνο από την κροατική Όσιγεκ έπειτα από πρόταση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.