Η 13η αγωνιστική της Bundesliga εξελίχθηκε σε μαρτύριο για τη Μπάγερν Μονάχου η οποία συνετρίβη με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εκτός έδρας και έμεινε στο -3 από την κορυφή, με τους νικητές από την άλλη, οι οποίοι είναι στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, να είναι στο -2 από την 6άδα.

Οι Βαυαροί δεν είναι και στα καλύτερά τους φέτος και έχουν διάφορα θέματα στην άμυνα, όπως έχει φανεί σε πολλά παιχνίδια. Άλλο αυτό όμως και άλλο να χάνουν με 5άρα από την Άιντραχτ, η οποία γνώρισε δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ φέτος και έμεινε στη 2η θέση του ομίλου στο Conference League.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης άνοιξε το σκορ στο 12′ με τον Μάρμους και στο 31′ έκανε το 2-0 με τον Εμπίμπε, για να ακολουθήσει στο 36′ το 3-0 από τον Λάρσον. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως, στο 44′, ο Κίμιχ μείωσε σε 3-1 και όλοι πίστευαν ότι η Μπάγερν θα έμπαινε… οργισμένη στο β’ μέρος για την ανατροπή.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, φάνηκε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα αφού ο Εμπίμπε σκόραρε ξανά και έκανε το 4-1 στο 50′, με τον Κνάουφ να γράφει το 5-1 στο 60′ μέσα σε παραλήρημα από τους οπαδούς της Άιντραχτ που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που έβλεπαν. Όπως δεν μπορούσαν να τα πιστέψουν, για άλλο λόγο όμως, ούτε οι οπαδοί της Μπάγερν, με τον Τόμας Τούχελ να νιώθει όλο και πιο άβολα στον πάγκο της…