Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, έβαλε σε δημοπρασία μια υπογεγραμμένη φανέλα του για να βοηθήσει τους πλημμυροπαθείς από την κακοκαιρία Daniel.

Ο Νίκος Γκάλης θέλησε να βοηθήσει τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία και σε συνεργασία με το «CharityIdols» θέτει σε δημοπρασία μία υπογεγραμμένη από τον ίδιο φανέλα του, με το Νο 4, από την εθνική από την NG συλλογή του.

«Όπως κάθε χρόνο στηρίζω το CharityIdols με τη διάθεση μιας υπογεγραμμένης φανέλας της Εθνικής Ομάδας από την NG συλλογή μου για τη δημοπρασία τους. Τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες της Θεσσαλίας. Ελπίζω σε θερμή ανταπόκριση και σας ευχαριστώ!» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο Νίκος Γκάλης.

🇬🇷 Όπως κάθε χρόνο στηρίζω το CharityIdols και το έργο του με τη διάθεση μιας υπογεγραμμένης φανέλας της Εθνικής Ομάδας…

Posted by Nick Galis on Wednesday, September 27, 2023

Ο Γκάλης, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ευελπιστεί πως θα υπάρξει ανταπόκριση, ώστε να συγκεντρωθεί ένα υψηλό ποσό για να βοηθήσει ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους στη Θεσσαλία.