Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι κατηγορούμενοι για τον βιασμό μιας 25χρονης κοπέλας στην Ομόνοια και τον Άγιο Παντελεήμονα το βράδυ της περασμένης Τρίτης 22/6, προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

Την Παρασκευή 24/6, οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών. Επιπλέον, ασκήθηκε δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη.

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να κατήγγειλε στην αστυνομία το βιασμό της από τέσσερις αλλοδαπούς. Σύμφωνα με τις περιγραφές της στους αστυνομικούς, η 25χρονη είχε πάει το βράδυ της Τρίτης στην Ομόνοια προκειμένου να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο όταν την πλησίασε ένας νεαρός, αφγανικής καταγωγής, ο οποίος την παρέσυρε σε ένα σκοτεινό σημείο και τη βίασε. 

Η νεαρή κοπέλα σε κατάσταση σοκ ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει. Την μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν ομαδικά.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος