Το προφίλ των ατόμων που σχετίζονται με την απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη και δεν έχουν συλληφθεί επιχειρούν να συνθέσουν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητά τους τέσσερις άνδρες που επιτέθηκαν στον Μιχάλη Λεμπιδάκη την ώρα που οδηγούσε και οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον απήγαγαν.

Ταυτόχρονα το ενδιαφέρον στρέφεται σε άτομα άτομα που συνέθεταν τον πρώτο πυρήνα της οργάνωσης.

Την ύπαρξη περισσότερων εμπλεκόμενων στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία αποκαλύπτουν άτομα που έχουν ήδη συλληφθεί.

«Στην απαγωγή δεν μπήκα από την αρχή αλλά δεκαπέντε με είκοσι ημέρες μετά. Τότε ένας γνωστός μου ρωσικής καταγωγής με το όνομα “Γιάννης” που είχε δουλέψει σε εμένα στο παρελθόν ως εργάτης με προσέγγισε λέγοντας μου ότι μπορώ να κάνω μια δουλειά για κάποιον φίλο του Ρώσο και να βγάλω χρήματα. Εγώ δελεάστηκα από την πρόταση και δέχτηκα. Κάποιο βράδυ ήρθε στο σπίτι μου ο “Γιάννης ο Ρώσος”ε ένα άτομο πιθανόν από τη Ρωσία και μου προσέφερε 100.000 ευρώ για να προσέχω τον Λεμπιδάκη» αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του ο 45χρονος επιχειρηματία στον αγροτικό τομέα.

Επίσης, δύο πρόσωπα που αναζητούν οι Αρχές είναι αυτά του «φιλόσοφου» και του «Άκη»που αναφέρονται επίσης από τους συλληφθέντες.

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχουν βρεθεί οι χώροι που κρατούνταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.