Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας με οπαδικό κίνητρο, με το πιο πρόσφατο – και ιδιαίτερα σκληρό και σοκαριστικό – να καταγράφεται το απόγευμα της Τετάρτης (26/4) στα Σεπόλια και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Δράμας και Αγχιάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα περίπου 50 μαυροφορεμένων οπαδών πραγματοποιούσε πορεία με μοτοσικλέτες και κατεύθυνση το ΣΕΦ όπου αργότερα θα αναμετρούνταν για τα πλέι οφ της Euroleague ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους, κι ενώ περνούσαν από στενά στα Σεπόλια, εντόπισαν τρία άτομα, ένα εκ των οποίων φορούσε κασκόλ της ΑΕΚ, και, προφανώς, πήγαινε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Χωρίς… πολλά – πολλά οι τρεις άνδρες δέχτηκαν άγρια επίθεση και χτυπήματα με γροθιές, κλωτσιές και κοντάρια, με έναν 58χρονο (σ.σ. φορούσε το κιτρινόμαυρο κασκόλ) κι έναν 26χρονο να μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Άγιος Παντελεήμονας» για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις, ενώ ένας 31χρονος, που ήταν μαζί τους, δε χρειάστηκε. Όλο το σκηνικό δεν κράτησε παρά λίγα λεπτά, με τους μαυροφορεμένους να φεύγουν από την οδό Ιωαννίνων και στη λεωφόρο Κηφισού να στήνουν νέο σκηνικό έντασης, αυτή τη φορά με αστυνομικές δυνάμεις.

Πιο συγκεκριμένα, στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως εντόπισαν δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πέταξαν φωτοβολίδες προς το μέρος τους, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ συνέχισαν μετά προς το ΣΕΦ. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους.