Ο δημοσιογράφος που μίλησε στην εφαρμογή Blindchat με το προφίλ της 12χρονης από τον Κολωνό που έχει πέσει θύμα βιασμού, μίλησε δημόσια, χωρίς να αποκρύψει τα στοιχεία του και ανέφερε ότι πράγματι είχαν επικοινωνία, χωρίς όμως να γνωρίζει εκείνος την αλήθεια.

Ο Γιώργος Σολάρης από τη Σύρο μίλησε στο Star και ανέφερε ότι δέχτηκε ένα μήνυμα που ανέφερε πως προέρχονταν από μια 20χρονη, ενώ όταν του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι χρηματικής αμοιβής, εκείνος αρνήθηκε.

«Μπήκα εντελώς τυχαία, είδα μια διαφήμιση μπροστά μου, σαν δημοσιογράφος είχα την περιέργεια να δω τι ακριβώς είναι αυτό. Μπήκα μέσα λοιπόν, έβαλα το όνομά μου, έβαλα την ηλικία μου, email, μπήκα λοιπόν μέσα και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο φαινόταν ότι είναι άγνωστο. Δεν ξέρα αν ήταν άντρας ή γυναίκα. Μου είπε “καλησπέρα”. Λέω “καλησπέρα”. Μου λέει “τι κάνεις;” Λέω “καλά”. Δεν ήξερα και εγώ πάνω κάτω πως χρησιμοποιείται αυτό το πράγμα. Μου λέει “θα ήθελες να γνωριστούμε;” Λέω “τι εννοείς;”. Μου λέει “με δωράκι”. Λέω “Τι δωράκι;”. Μου είχε πει ένα ποσό, δεν θυμάμαι ακριβώς, με ένα ποσό 50-60 ευρώ στα Σεπόλια σε αυτοκίνητο να βρεθούμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Λέω “τι ακριβώς;” Μου λέει “να βρεθούμε να υπάρχει σεξουαλική επαφή”. Τέτοια πράγματα, εκεί αυτομάτως δεν υπήρχε περίπτωση…αρνήθηκα εγώ. Δεν μου άρεσε αυτή η πρόταση που μου έγινε, μέχρι εκεί αυτό. Έγραφε ότι ήταν 20 ετών», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι το όνομα του περιλαμβάνεται στη λίστα με τα 212 άτομα που συνομίλησαν με το παιδί και εξετάζονται από τις αρχές, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση.