Φωτογραφίες
Γιάννης Κέμμος

Σε κατάσταση σήψης είναι το ηλικιωμένο ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα που διέμενε επί της οδού Γεωργίου Κεδρηνού στην Κυψέλη.

Ο λόγος για έναν 91χρονο άνδρα και μία 90χρονη γυναίκα, με τους γείτονες να ειδοποιούν την ΕΛ.ΑΣ. λόγω της έντονης δυσοσμίας.

Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής, ο οποίος θα εξετάσει μακροσκοπικά της σορούς για να διαπιστώσει εάν ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια ή είναι συνέπεια εγκληματικής πράξης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη ενώ το εσωτερικό δεν ήταν αναστατωμένο (κάτι που θα παρέπεμπε σε ληστές – διαρρήκτες).

Ωστόσο, μέχρι να αποφανθεί ο ιατροδικαστής όλα τα ενδεχόμενο είναι ανοιχτά. Όπως σας ενημέρωσε αρχικά το Newsbeast, ο ηλικιωμένος έφερε τραύματα στο σώμα του τα οποία όμως θα μπορούσαν να προέρχονται από πιθανή πτώση. Την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από την Κυψέλη

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.