Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 68χρονου, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα στην Σπάρτη, να θωπεύει ένα 11χρονο κοριτσάκι και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, ύστερα από εισαγγελική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Πρόκειται για τον Στρατηγέα Δημήτριο του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1947 στη Μαγούλα Λακωνίας και κατοικεί στη Σπάρτη.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων, σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή, είναι χρονικής διάρκειας ενός μήνα και αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό του αδικήματος που διέπραξε.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27310-89610, 27310-89612 και 27310-89613 του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, ενώ σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σήμερα ο 68χρονος προσήχθη στον Ανακριτή Σπάρτης όπου απολογήθηκε, για την κατηγορία που τον βαρύνει και με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα διατάχθηκε η προφυλάκισή του.