Κρυμμένη μέσα σε ντουλάπα εντοπίστηκε μια 19χρονη κοπέλα στο κοινόβιο του ιερέα που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (28/6) στο Αγρίνιο κατηγορούμενος για βιασμό και παιδική πορνογραφία.

Η κοπέλα, σύμφωνα με το lawandorder.gr, εντοπίστηκε στην ντουλάπα από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σύλληψης του 49χρονου ιερέα, ήταν φοβισμένη αλλά δεν συνεργάστηκε με τους ανακριτικούς υπαλλήλους, ενώ αναφέρθηκε με καλά λόγια για τον «πατερούλη» όπως τον αποκαλούσε.

Σε συρτάρια στο κλιμακοστάσιο, σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το απολυτήριο Γενικού Λυκείου Αγρινίου του κοριτσιού καθώς και τρία προσωπικά της ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις στα οποία μνημόνευε τους «γέροντες», «τις βόλτες με τον πατερούλη», τα «μηνύματα» και το «μασάζ».

Αγρίνιο: Εντοπίστηκαν έντυπα για τη διάλυση της μαγείας

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, λαμβάνοντας υπόψη και τις καταγγελίες ακόμα δύο κοριτσιών, πρόκειται για πράξεις στις οποίες υπέβαλε τα κορίτσια για να διώξει τα μάγια.

Σε άλλο σημείο του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν έντυπο με τίτλο «Διάλυση της Μαγείας», αλλά και ένα τετράδιο, ροζ χρώματος με ιδιόχειρες σημειώσεις, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα περιτύλιγμα σοκολάτας στο οποίο αναγραφόταν «Χ……. γλυκιά, Χρόνια πολλά».

Στο οπισθόφυλλο υπήρχε επικολλημένος και περιτυλιγμένος με αλουμινόχαρτο αυτοσχέδιος φάκελος, ο οποίος αναφέρονταν στη μέθοδο αποτροπής της μαγείας.

Σημειώνεται ότι σε έναν τους υπολογιστές που κατασχέθηκαν βρέθηκε βιντεοληπτικό υλικό, με πορνογραφικό περιεχόμενο, ενώ σε σκληρό δίσκο εντοπίστηκε φωτογραφικό υλικό με γυμνά σημεία ανήλικων κοριτσιών.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, φίλοι και συγγενείς των δύο κοριτσιών συγκεντρώθηκαν σήμερα και αποδοκίμασαν έντονα τον 49χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή από πλαϊνή είσοδο.