Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης που το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης πυροβόλησε θανάσιμα 39χρονο επαγγελματία μέσα στο κατάστημά του στο κέντρο της Κυπαρισσίας για έναν «φουσκωμένο» λογαριασμό.

Ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, μετά την τρίωρη απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Ο ηλικιωμένος έφτασε για την απολογία του λίγο μετά τις 12 στα δικαστήρια της Κυπαρισσίας όπου δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από συγκεντρωμένους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε στη δικαιοσύνη χωρίς ίχνος μεταμέλειας ενώ είχε αρνηθεί από την πρώτη στιγμή νομική υπεράσπιση.

Σε βάρος του, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Ο 72χρονος οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το χρονικό

Το έγκλημα προκαλεί σοκ, όπως και το βίντεο του Mega μέσα από το κατάστημα, που καταγράφει τον 72χρονο να μπαίνει, να βγάζει το όπλο του και να ρίχνει νεκρό τον άτυχο 39χρονο, πατέρα ενός μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε διαπληκτιστεί με το θύμα κατά την πρώτη επίσκεψή του στο κατάστημα, για έναν λογαριασμό ύψους 170 ευρώ. Σύμφωνα με το Mega, απείλησε τον 39χρονο πως θα επιστρέψει με το όπλο του.

Λίγο αργότερα έκανε την απειλή του πράξη. Επέστρεψε στο σημείο και κατευθύνθηκε στο κατάστημα με ένα περίστροφο στο χέρι.

Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

Ο 72χρονος χωρίς να πει μια κουβέντα κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρίσκονταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον άτυχο άνδρα, πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Δείτε το βίντεο (προσοχή, σκληρές εικόνες):

Πηγή Φωτογραφίας: Tharrosnews.gr