Μία δασκάλα υπέβαλε μήνυση κατά ενός πατέρα μαθητή της έπειτα από τη χειροδικία του γονέα εις βάρος της, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Το περιστατικό συνέβη σε ειδικό δημοτικό σχολείο στην Κάτω Αχαΐα, όταν το παιδί του εξαγριωμένου πατέρα γύρισε στο σπίτι με μώλωπες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο πατέρας μαζί με τον ενήλικα γιο του πήγε στο σχολείο που φοιτούσε το μικρότερο παιδί του, απαιτώντας να ανοίξει η πόρτα για να μιλήσει με μέλος του προσωπικού για τον τραυματισμό του μικρού.

Στο δελτίο ειδήσεων του STAR μίλησε ένας εκπαιδευτικός που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό, το οποίο προκάλεσε πανικό στο σχολείο και τις δασκάλες να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα παιδιά που είχαν τρομάξει με όσα αντίκρισαν.

Σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό  ο πατέρας «ήταν εξαγριωμένος γιατί το παιδί του είχε ένα ατύχημα νωρίτερα, συγκρούστηκε με ένα άλλο παιδί κατά την ώρα της σχολικής γιορτής. Ο γιος πηδάει από τα κάγκελα, σπρώχνει και ρίχνει το ένα μέλος του προσωπικού προς τα κάγκελα. Ο πατέρας ρίχνει μπουνιά και της σπάει τα γυαλιά και της κοκκινίζει το μάτι».

Πλέον, ο πατέρας του αγοριού αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.