Συνελήφθη, 65χρονος ‘Ελληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που επέβαινε.

Σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου σταμάτησαν για έλεγχο το συγκεκριμένο άνδρα και βρήκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο 65χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Συνελήφθη, επίσης τις μεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού 31χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για ναρκωτικά. Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον άνδρα και βρήκαν πάνω του 25 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 8,9 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και 10 ml έλαιο κάνναβης. Αύριο ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Τέλος, δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν, για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Αερολιμένα Ηρακλείου όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Ελβετία. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 29 και 27 ετών οι οποίοι σε έλεγχο επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας και Πορτογαλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ελβετία.