Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη οι συγγενείς των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στη Μάνδρα

Θα στραφούν σε βάρος των εμπλεκομένων ζητώντας αποζημίωση


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
14:26
20/03/2019
Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη οι συγγενείς των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στη Μάνδρα
9
loading

Πρόσφυγες στη δικαιοσύνη με τις οποίες θα διεκδικούν αποζημιώσεις για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα προαναγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τους συγγενείς εφτά θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους.

Μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος εννέα προσώπων, οι οικογένειες των θυμάτων θα δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση και θα στραφούν σε βάρος των εμπλεκομένων με αγωγές – προσφυγές αποζημιώσεως.

Μάλιστα, αύριο το βράδυ στη Μάνδρα θα γίνει ενημέρωση των συγγενών των θυμάτων για τα δικαιώματά τους μετά την άσκηση ποινικής δίωξης και τον νομικό χαρακτηρισμό των εγκλημάτων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής:

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης εις βάρος των φυσικών προσώπων, τα οποία είναι είτε επικεφαλής των θεσμικών οργάνων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μάνδρας είτε είναι στελέχη των υπηρεσιών τους, το δικηγορικό μας γραφείο, το οποίο εκπροσωπεί τους συγγενείς εφτά θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους από εγκληματική αμέλεια των ως άνω προσώπων, θέλει να κάνει γνωστό τα εξής:

1ον Αύριο το βράδυ στη Μάνδρα θα γίνει ενημέρωση των συγγενών των θυμάτων για τα δικαιώματά τους μετά την άσκηση ποινικής δίωξης και τον νομικό χαρακτηρισμό των εγκλημάτων.

2ον Σαν δικηγορικό γραφείο, συμφωνούμε απολύτως για την ποινική δίωξη και τον νομικό χαρακτηρισμό των εγκλημάτων και θέλουμε να συγχαρούμε τους Εισαγγελείς που χειρίστηκαν την υπόθεση.

3ον Μετά την αναλυτική επεξεργασία του περιεχομένου της ποινικής δίωξης, θα δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής για τους εντολείς μας και θα καταθέσουμε αγωγές – προσφυγές αποζημιώσεως κατά των φυσικών προσώπων, για τα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη, εφόσον είναι νομικά δυνατόν (λόγω της ιδιότητάς των ως δημοσίων ή δημοτικών υπαλλήλων), και κατά των νομικών προσώπων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μάνδρας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar Φευγατος????????

  Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΗΘΙΚΉ αποζημίωσή είναι να πάνε όλοι τους μαζί ΚΑΙ η ΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΕΚΤΊΣΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ .

 2. avatar Mica76

  Μην ξεχνάτε ότι η Μάνδρα όπως και το Μάτι δεν είναι τεσσάρων ετών. Εκτός αν θέλετε να παίξετε παιχνίδι πολιτικό. Γιατί έτσι φαίνεται με τον δικηγόρο που θα τρέξει την υπόθεση. Δυστυχώς.

  1. avatar ΞΥΠΝΑ ρε τι σου ζητάμε

   Εσύ μην ξεχνάς πως το Μάτι και ηΜανδρα όσο ετών και αν είναι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ποτέ άλλοτε δεν είχαν εκλεγεί ανόητοι και άχρηστοι αεργοι και πάντα όσοι ήταν σε αυτές τις θέσεις κάνανε λίγο πολύ την δουλειά τους για να μην δολοφονησουν συνανθρώπους και συγγενείς μας.

   1. avatar Mica76

    Θα σε συμβούλευα να το ξαναψαξεις διότι και το Μάτι είχε καεί και όλο το Θριάσιο Πεδίο έχει πληγεί από πλημμύρες από εξήντα χρόνια πριν. Με θανάτους. Καληνύχτα

 3. avatar Χωρις ελεος !

  ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !

 4. avatar louis

  Μπουμερανγκ θα σου γυρισει η μανδρα κουλη διότι η ευθυνη είναι διαχρονικη για τα εργα υποδομων για τις αδειοδοτησεις η μη των κατοικιων κλπ κλπ

  1. avatar σου εύχομαι

   Να καείτε και να πνιγείτε.

 5. avatar αντε να βγαλουμε

  κάνα φράγκο γιατί η αγωγή του λαζο θα μας "πάει πίσω"

 6. avatar τσιπροδούρου

  βραχιολάκια....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει