Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με τον «Δράκο» στο Μαρούσι, με έξι ανήλικες κοπέλες να καταγγέλλουν τον άνδρα πως τις παρενόχλησε στη μέση του δρόμου.
Σύμφωνα με το Open, έξι κορίτσια με τις οικογένειες τους κατήγγειλαν ότι επιχείρησαν να τις παρενοχλήσει μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνουν τις πράξεις του.
Με βάση την εκπομπή, ο άνδρας στήνει καρτέρι, παρακολουθεί τα θύματα του, ενώ πλησιάζει πρωινές και μεσημεριανές ώρες.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία περιέγραφε τα χαρακτηριστικά του.
Η ανακοίνωση:
«Στην περιοχή γύρω από την πλατεία Αμαρουσίου κυκλοφορεί ενήλικος περίπου 40 χρονών, 1.60m, με αραιά μαλλιά, τα ρούχα που φορούσε όλα μαύρα με παλτό και παρενοχλεί ανήλικες κοπέλες».
Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ανέφεραν ότι είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί ο «Δράκος», καθώς οι κάμερες αποτύπωσαν τα χαρακτηριστικά του.