Προσφορά αγάπης σε φτωχούς πολίτες

Χαριστικό παζάρι στο Ρέθυμνο


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14:08
10/02/2011
Προσφορά αγάπης σε φτωχούς πολίτες
loading

Ένα διαφορετικό παζάρι διοργανώνουν στο Ρέθυμνο η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γεν. Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ενόψει της περιόδου των αποκριών.

Πρόκειται για ένα χαριστικό παζάρι αγάπης και αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι το απόγευμα, στο χώρο της Βιβλιοθήκης του Νοσοκομείου.

Αποκριάτικες στολές, παιχνίδια, αλλά και όσα μπορούν να προσφέρουν μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητα ανθρώπων που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν για τις μέρες αυτές τα σχετικά με την περίοδο, είναι καλοδεχούμενα. Είναι σημαντικό τα είδη που θα προσφερθούν να είναι σε μια αξιοπρεπή από πλευράς φθορών κατάσταση.

Το αντίστοιχο παζάρι τα Χριστούγεννα αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία και έδωσε το έναυσμα για τη νέα πρωτοβουλία.

Τα προσφερόμενα είδη καλύπτουν κυρίως τις ανάγκες παιδιών μεταναστών, αλλά και άνεργους ή φτωχές οικογένειες Ελλήνων πολιτών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο παζάρι, μπορούν να απευθύνονται στην Ελένη Ιωαννίδου στην Παθολογική Κλινική, την Όλγα Αντωνουσάκη στο Πνευμονολογικό Ιατρείο και στη Γιώτα Παπαδάκη στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει