Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 46χρονος, που παραμένει κρατούμενος μέχρι την απολογία του την Τετάρτη, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας κρατείται στην Ασφάλεια Κορίνθου και σήμερα, Δευτέρα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου. Σε βάρος του 45χρονου, έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια στον νόμο, καθώς και για τη μη συμμόρφωσή του στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Άφαντα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται την ίδια ώρα το θρίλερ με τη σύζυγο και τα παιδιά, ηλικίας 6, 13 αλλά και την εγκυμονούσα 22χρονη, που έχει ένα βρέφος 6 μηνών.

Όλοι αναζητούνται από την αστυνομία, με τον πατέρα να μη δίνει απαντήσεις.

«Ρώτησαν αν είναι στο σπίτι(τα παιδιά), απάντησε ο εντολέας μου ότι είναι στο σπίτι, και ότι αυτή τη στιγμή δε γνωρίζει αν είναι ή όχι γιατί κρατείται από χθες», είπε ο δικηγόρος της; οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Δεν έχω κόρη, την έχω ”ξεγράψει”» λέει ο πατέρας της 39χρονης που ζει σε λαγούμι 

«Δεν έχω κόρη, την ”ξέγραψα”. Τελείωσε. Λένε ότι τα έχει φέρει στη γιαγιά της (τα παιδιά). Δεν τα έχει φέρει (τα παιδιά). Είναι η ασφάλεια εδώ και ελέγχει» είπε στο Live News ο πατέρας της γυναίκας του 45χρονου.

«Έχει αναστατωθεί η ζωή μας. Δεν έχω καμία σχέση με την κόρη μου. Έχει φύγει από εδώ, από το σπίτι της, από την αγκαλιά των γονιών της από τα 13 (χρόνια της)» είπε η μητέρα της.

 «Δέκα χρόνια, πόσα έχει φύγει από εδώ, δεν ξέραμε τίποτα. Λυπάμαι, στεναχωριέμαι για όλη την κατάσταση. Από το δεύτερο παιδί που είχε, είχε εξαφανιστεί. Δεν έχουμε νέα, δεν έχουμε τίποτα. Της πήρε τα μυαλά ο άλλος, μέχρι που κάναμε το πρώτο μωρό και το δεύτερο ήταν εδώ, μετά φύγανε. Έμεναν εδώ, μετά εξαφανίστηκαν, νύχτα, χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι. Παλαιοημερολογίτη τον γνωρίσαμε εμείς (τον 45χρονο)» δήλωσε ο θείος της Σεβαστής.