Την ανείπωτη θλίψη του εκφράζει ο Σπύρος Καρνέσης για το μακελειό που σημειώθηκε σήμερα στη Γλυφάδα στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, όταν ένας 76χρονος άνοιξε πυρ και σκότωσε τρεις εργαζόμενους, πριν αυτοκτονήσει.

Ειδικότερα, στη δήλωσή του αναφέρει:

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη.

Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.

Καπτα – Σπύρος Καρνέσης».

Η έξωση όπλισε το χέρι του μακελάρη – Ζήτησε «δεύτερη ευκαιρία» από τη Μαρία Καρνέση πριν την εκτελέσει

Ο Αριστείδης Ελ Μπουράι εργαζόταν για περισσότερα από 30 χρόνια στην οικογένεια Καρνέση. Επρόκειτο για τον άνθρωπο της οικογένειας στους Πεταλιούς, ενώ είχε τέτοια σχέση με την επιχειρηματική οικογένεια που του είχε παραχωρηθεί σπίτι στη Γλυφάδα για τις ημέρες που βρίσκεται στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το MEGA και το LIVE News, μετά την απόλυσή του από την εταιρεία από την οποία μισθοδοτούνταν, η Μαρία Καρνέση φέρεται να ζήτησε από τον Αιγύπτιο να αφήσει και το σπίτι στη Γλυφάδα και αυτό πιθανολογείται πως είναι το κίνητρο πίσω από το μακελειό.

Το πρωί της Δευτέρας φαίνεται πως ειδοποιήθηκε για την απόφαση της οικογένειας να του ζητήσουν να αδειάσει το διαμέρισμα. Το σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά στη βίλα της οικογένειας όσο και στην εταιρεία.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 76χρονος Αιγύπτιος ανέβηκε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση το πρωί της Δευτέρας δίχως όπλα για να της ζητήσει μια «δεύτερη ευκαιρία». Όταν όμως η τελευταία του αρνήθηκε και εκείνος επέμεινε, φαίνεται πως υπήρξε πιο έντονη αντίδραση.

Ο 76χρονος άνδρας αποχώρησε, πήγε μέχρι το αυτοκίνητό του, οπλίστηκε και στη συνέχεια ξανανέβηκε στα γραφεία της εταιρείας σκοτώνοντας την ίδια τη Μαρία Καρνέση αλλά και ακόμα δύο άτομα, ενώ στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε σχετικά:

Αυτός είναι ο 76χρονος Αιγύπτιος μακελάρης της Γλυφάδας, Αριστείδης Ελ Μπουράι