Στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι εστίασε το πρωί της Πέμπτης (25/1) ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί DNA του δράστη στα νύχια του», ενώ επεσήμανε ότι υπάρχει μία σορός που «μιλάει».

«Είναι σημαντικό ότι βρέθηκε η σορός και η όποια αλλαγή στο κατηγορητήριο επηρεάζεται και από αυτό το δεδομένο», υπογράμμισε ο ιατροδικαστής μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα».

«Έχουμε μία σορό που “μιλάει” και στοιχειοθετεί μια εγκληματική ενέργεια με συγκεκριμένο τρόπο, μία καραμπίνα με συγκεκριμένα φυσίγγια. Έχουμε και πληροφορίες για συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ δράστη και θύματος», είπε ο Γρηγόρης Λέων.

«Το ότι πέρασαν πολλές μέρες από τον θάνατό του δεν μας βοηθάει στην ανεύρεση γενετικού υλικού, αλλά δεν είναι και απαγορευτικές οι μέρες. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί DNA στα νύχια του θύματος, στα ρούχα του και επίσης να βρεθεί DNA και άλλα στοιχεία που να μας παραπέμπουν σε δράστη ή δράστες στον χώρο του εγκλήματος», δήλωσε κλείνοντας.