Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι ο 42χρονο Youtuber από το Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται ότι εκμεταλλεύονταν ΑμεΑ προκειμένου να αποκομίζει μεγάλα χρηματικά ποσά. Παράλληλα, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση του συνεχίζεται, καθώς εκφράζονται υποψίες ότι διατηρεί κανάλι με «ροζ» περιεχόμενο στο επονομαζόμενο «σκοτεινό διαδίκτυο» ή αλλιώς dark web.

Αυτό, καθώς στο υλικό – βίντεο και φωτογραφίες – που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, εμφανίζεται μια νεαρή κοπέλα να μπαίνει γυμνή σε ένα δωμάτιο και να προβαίνει σε ερωτικές περιπτύξεις. Ο λόγος για την 21χρονη με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, η οποία φέρεται να προβαίνει στη συγκεκριμένη πράξη μετά από εντολή του 42χρονου Youtuber, ο οποίος ασκούσε πλήρη έλεγχο πάνω της. Δεν είναι, ωστόσο, μόνο αυτό το στοιχείο που οδηγεί την έρευνα των αστυνομικών στη συγκεκριμένη κατεύθυνση, μιας και υπάρχουν πληροφορίες ότι ο συλληφθείς μετέδιδε μέσω διαδικτυακού καναλιού live ερωτικές περιπτύξεις.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι στο μικροσκόπιο μπαίνουν και άλλα άτομα που εμφανίζονται σε βίντεο να παρακολουθούν την εκμετάλλευση των δύο ΑμεΑ (π.χ. σε βίντεο που παίζουν μποξ κατόπιν εντολών και καθοδήγησης του 42χρονου) και που ενδεχομένως να έχουν αποκομίσει και αυτά χρήματα.