Τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον χαμό του 4 μηνών βρέφους της, έκανε η μητέρα του μωρού από τον Βόλο, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της τον οδηγό της μηχανής να παρασύρει τον πατέρα της και να σκοτώνει το μωρό της.

«Δεν έτρεξε η γιαγιά για να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ η μάνα του. Έτρεξα πήρα αγκαλιά το μωρό και το έδωσα στη γιαγιά του, η οποία βρισκόταν απέναντι. Για να φύγει με ταξί να προλάβουμε να σώσουμε το μωρό. Εγώ πήρα τον παππού δηλαδή τον πατέρα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό μου.

Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος και πήγαινε να περάσει τον δρόμο ανεξαρτήτως αν είναι διάβαση ή όχι και λιποθυμήσει δηλαδή τον πατάμε από πάνω και τον σκοτώνουμε αυτό θέλουν να μας πούνε;» ανέφερε η ίδια μιλώντας στο MEGA.

Είχε πιεί ο οδηγός της μηχανής

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι τιμές του αλκοόλ στο αίμα του οδηγού της μηχανής που παρέσυρε τον παππού και το βρέφος, ήταν υψηλότερο από τα επιτρεπόμενα όρια.

Όταν υπάρχει θάνατος, οι αστυνομικοί δεν κάνουν αλκοτέστ στους εμπλεκόμενους αλλά εξετάσεις ούρων και αίματος, από τις οποίες προκύπτουν οι τιμές του αλκοόλ στον οργανισμό τους.