Στην υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά αναφέρθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Υγείας σημειώνει πως ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς είναι «ένας γνήσιος αυτοδιοικητικός, στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας» και προσθέτει ότι: «ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον και στο συλλογικό συμφέρον».

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσοχοΐδης έγραψε στην ανάρτησή του: «Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον και στο συλλογικό συμφέρον. Στην πολιτική μου διαδρομή έχω συνεργαστεί με πολλούς άξιους και ξεχωριστούς ανθρώπους, ο Νίκος είναι ένας από αυτούς.

Με το επιπλέον χαρακτηριστικό ότι η σκληρή δουλειά όχι μόνο δεν τον καταβάλλει, αλλά απεναντίας την επιζητεί! Εργασιομανής, ακούραστος, με βαθιά γνώση των προβλημάτων και του έργου που έχει να επιτελέσει η Περιφέρεια Αττικής στη γεμάτη προκλήσεις εποχή μας. Ένας γνήσιος αυτοδιοικητικός, στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Είμαι πεπεισμένος για την επιτυχία του και για το έργο που θα παράξει».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον και στο συλλογικό συμφέρον. Στην…

Posted by Michalis Chrisochoidis on Thursday, August 3, 2023