Ο Παύλος Γερουλάνος με ανάρτηση που έκανε στα social media αποχαιρέτησε την αδερφή του Δέσποινα και της αφιέρωσε ένα τραγούδι, ενώ σημείωσε ότι την «αγαπάει πολύ».

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε το τραγούδι «The Host of Seraphim» του συγκροτήματος «Dead can dance» και έγραψε στη λεζάντα το εξής:

«Αντίο αδελφούλα μου… Σ´ αγαπώ πολύ. Αντίο».

Αντίο αδελφούλα μου… Σ´ αγαπώ πολύ.

Posted by Παύλος Γερουλάνος on Tuesday, April 18, 2023

Σημειώνεται, πως είχε ταυτίσει το όνομά της με το Μουσείο Μπενάκη, ενώ ήταν Πρόεδρος του Δ.Σ. της διοργάνωσης «2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Μουσείου Μπενάκη.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. «Είναι από τις στιγμές, που δεν υπάρχουν λόγια. Πριν από λίγο, έφυγε από κοντά μας η Δέσποινα Γερουλάνου, Πρόεδρος της 2023 Eleusis European Capital of Culture. Ένας άνθρωπος, που το πάθος του για την τέχνη σφράγισε ανεξίτηλα τη διαδρομή της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Η Δέσποινα απέδειξε και αποδείκνυε καθημερινά και εμπράκτως την αγάπη της για την πόλη μας, με όλα όσα προσέφερε ανιδιοτελώς. Τιμή μου η συνεργασία μας και η φιλοξενία της στην πόλη μας. Σε ευχαριστούμε για όλα! Τα θερμότερα συλλυπητήρια μου στα παιδιά της, Σωτήρη και Αιμιλία και στους οικείους της» έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Αργύρης Οικονόμου.

Είναι από τις στιγμές, που δεν υπάρχουν λόγια. Πριν από λίγο, έφυγε από κοντά μας η Δέσποινα Γερουλάνου, Πρόεδρος της…

Posted by Αργύρης Οικονόμου on Tuesday, April 18, 2023