Σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό του καθεστώτος άρσης απορρήτου των επικοινωνιών και το νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Την ώρα που βρισκόταν στο βήμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη δευτερολογία του, η βουλευτής σηκώθηκε από το έδρανό της και κινήθηκε προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας να της ζητήσει να καθίσει αμέσως κάτω.

Η ίδια ήταν εκτός εαυτού και δεν έγινε μέχρι στιγμής γνωστός ο λόγος που την έκανε να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Όλα δείχνουν πάντως πως κινήθηκε εναντίον βουλευτή ή βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα αναγκάστηκε να σηκωθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου προκειμένου να τη συνετίσει και να της ζητήσει να επιστρέψει στη θέση της, ώστε να μην πάρουν πιο αρνητική τροπή τα πράγματα.

Όταν το λόγο πήρε λίγα λεπτά αργότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, τόνισε πως όσο έντονος κι αν είναι ο πολιτικός διάλογος, δεν θα πρέπει να επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά στη αίθουσα της Ολομέλειας, όχι μόνο από την «συμπαθεστάτη κατά τα άλλα βουλευτή» αλλά από κανέναν.