Δεν επαναπαύονται στη Χαριλάου Τρικούπη μετά την περάτωση του 3ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, καθώς μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κληθεί η Κεντρική Επιτροπή που ψηφίστηκε χθες να εκλέγει νέο Πολιτικό Συμβούλιο αλλά και νέο γραμματέα. Όπως έχουμε αναφέρει τη θέση αναμένεται να καταλάβει ο επί χρόνια καλός φίλος και συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Παράλληλα όμως προγραμματίζεται και μια σειρά περιοδειών του προέδρου ανά την Ελλάδα καθώς στο κόμμα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού από τον πρωθυπουργό αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού, όποτε θέλουν να είναι πανέτοιμη.

Επίσης, αναμένεται να διεξαχθούν θεματικά συνέδρια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο από αυτά θα διεξαχθεί στη Λάρισα και θα αφορά τα αγροτικά ζητήματα, ενώ θα το δεύτερο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα όπου θα κουβεντιαστούν οι θέσεις του κινήματος στον πολύπαθο χώρο της παιδείας.

Τέλος, το φθινόπωρο αναμένεται η προγραμματική Συνδιάσκεψη που θα επικυρώσει το τελικό πρόγραμμα με το οποίο θα πορευτεί το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις εκλογές. Εννοείται πως σε περίπτωση που στηθούν νωρίτερα κάλπες, όλα αυτά θα επισπευσθούν.