Στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού βρέθηκαν σήμερα (07/06) τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, προκειμένου να κάνουν πεντάλεπτη παράσταση διαμαρτυρίας για τις πρώτες απολύσεις -όπως υποστηρίζουν- «που πραγματοποιούνται στο Δημόσιο με τη σφραγίδα της κυβέρνησης».

«Βρεθήκαμε σήμερα στο ΥΠΠΟΑ, τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προκειμένου να προβούμε σε πεντάλεπτη παράσταση διαμαρτυρίας για τις πρώτες απολύσεις που πραγματοποιούνται στο Δημόσιο με τη σφραγίδα της κυβέρνησης της ΝΔ», δήλωσαν επί του θέματος, σχολιάζοντας ότι «η κ. Μενδώνη με τον ίδιο δημοκρατικό σεβασμό που έχει αντιμετωπίσει πλείστα όσα θέματα, αντιμετώπισε και τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Δεν είχε χρόνο και τους παρέπεμψε στον διευθυντή του γραφείου της», σημείωσαν και κατέληξαν: «Επειδή όμως οι πρώτες απολύσεις στο Δημόσιο δεν προοιωνίζονται τίποτα καλό -μην ξεχνάμε και το εργασιακό νομοσχέδιο- ας γνωρίζει η κ. Μενδώνη ότι όσες αντιδημοκρατικές μεθόδους και αν χρησιμοποιήσει δεν πρόκειται οι απολυμένοι συμπολίτες μας να μείνουν ανυπεράσπιστοι».