Έξαλλος έγινε με την επιτροπή λοιμωξιολόγων ο Παύλος Πολάκης, τα μέλη της οποίας χαρακτήρισε ως «συνειδητούς εγκληματίες». Με μία ανάρτηση του στο Facebook ο κ. Πολάκης επισημαίνει ότι «δεν εισηγήθηκαν στο υπουργείο Υγείας τη χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων ως θεραπευτικό όπλο για τους νοσούντες από κοροναϊό».

«Είστε απαράδεκτοι, είστε άλλη μια φορά μικρότεροι των περιστάσεων […] αποκαλυφθήκατε και εξευτελιστήκατε».

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Έμαθα πριν λίγο πως :
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ,στη σημερινή της συνεδρίαση που για ΠΡΩΤΗ φορά μετά από εφτά μηνες συζήτησε το θέμα ,
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να ΜΗΝ εισηγηθεί στο Υπουργειο Υγειας ,τη χρήση των μονοκλωνικων αντισωμάτων ως θεραπευτικό όπλο για τους νοσούντες από κορωναιο!!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ,την οποία υποστήριξαν κυριως οι κύριοι Λαζανας, Γώγος, Μαγιορκινης, Σύψας, Παπαευαγγέλου και Εξαδάκτυλος!
Ο Ζαουτης σιωπηλός ,ο Τσιόδρας χλιαρός υπέρ της χρήσης και ο Παναγιωτακοπουλος (αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ) υπέρ!!

ΛΟΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟΥ!!

Είστε συνειδητοί εγκληματίες!
-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που το φέρατε στην επιτροπή για συζήτηση εφτά μήνες μετά αφότου έχει πάρει την έκτακτη έγκριση από τον αμερικανικό FDA και τρεις μήνες μετά που έδωσε την αρχική έγκριση και ο ευρωπαικος ΕΜΑ ,
-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που κάποιοι από εσάς κάνατε δουλίτσες με τα τεστ πέρυσι το καλοκαίρι,ή διατυπώνατε «επιστημονικές» θεσεις του τύπου «τι 15 παιδιά στην τάξη τι 30» (Μαγιορκινης) .
-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που κάποιοι άλλοι για να καλύψετε την κυβέρνηση λέγατε πως φταίνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες για τον κορωναιο(Σύψας) ή έλεγαν πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Τσιόδρας) ή έλεγαν πως «πεθαίνει μόνο το 20% εκτός ΜΕΘ»(Παπαευαγγέλου )
-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που το μόνο που κάνατε ένα χρόνο είναι να εισηγειστε το πιο σκληρό λοκνταουν σε όλη την Ευρώπη και ΟΜΩΣ να φτάνουμε τους 11.500 χιλιαδες ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

ΤΩΡΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ που έχουν δωθεί σε δεκάδες χιλιαδες ασθενείς από το Νοέμβριο και μετά και ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ :
Πως αν χορηγηθούν μέχρι την 7-8η μερα από τη έναρξη των συμπτωμάτων σε αυτούς που έχουν τους προγνωστικούς δείκτες να εξελιχθούν άσχημα (ευπαθείς ομάδες ,συμπαρομαρτουσες νόσους κλπκλπ)
ΜΕΙΩΝΟΥΝ κατά 70-75% την ΚΑΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ,άρα γλυτωνουμε,διασωληνώσεις και θανάτους!!!!!!

ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ:
1) Η πιστεύετε πως αν υπάρξουν και φανούν στην πράξη θεραπείες που είναι αποτελεσματικές και μειώνουν την κακή έκβαση από τον κορωναιο ,θα φουντώσει το αντιεμβολιαστικο κίνημα (βλακώδης συλλογισμός)
2) Η έχετε άλλου τύπου δεσμεύσεις ,είτε με τα εμβόλια είτε με φάρμακα όπως η ρεμντεσιβιρη !
3) Η δίνετε κάλυψη στην κυβέρνηση που για εφτά μήνες κωφεύει στο να κινήσει τις διαδικασίες να τα φέρει!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ,ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΗ!!!

Από μενα η όποια «ανακωχή» η «σεβασμός» στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημιας ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!!!
(Άλλωστε ποτέ δεν μείνατε εκτός κριτικής μου για τα αλλοπρόσαλλα ,παράλογα και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ μέτρα που εισηγηθήκατε και σίγουρα αν ήμουν σε πολιτική θέση ευθύνης ούτε τον Τσιοδρα θα έβαζα επικεφαλής ούτε πολλους από εσάς)

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΤΕ!!
Αυτό δεν θα μείνει έτσι».