Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από την αίθουσα του Κοινοβουλίου ετοιμάζονται να κοντραριστούν και σε άλλα πεδία. Θα αφήσουν κατά μέρος τις λεκτικές επιθέσεις και θα συγκρουστούν στο… παρκέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτές από τα δύο μεγάλα κόμματα βρίσκονται αυτό τον καιρό σε συνεννοήσεις προκειμένου να παίξουν μεταξύ τους έναν αγώνα μπάσκετ. Ήδη όπως μαθαίνουμε χθες οι «παίκτες» του κυβερνώντος κόμματος προπονήθηκαν μετά από καιρό στο κλειστό γήπεδο του Μετς και το ίδιο αναμένεται να πράξουν σύντομα και οι ανήκοντες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ της οποίας επικεφαλής έχει τεθεί ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου, Αλέξης Χαρίτσης.

Από πλευράς Νέας Δημοκρατίας στην προπόνηση συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μελάς, ο Θάνος Πλεύρης, ο Στάθης Κωνσταντινίδης, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα αυτοδιοίκησης και εκλογών Θοδωρής Λιβάνιος, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για θέματα μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Γιώργος Στύλιος και ο Φώντας Μπαραλιάκος. Η ομάδα πάντως είναι προς το παρόν είναι ντεφορμέ, αφού οι υποχρεώσεις δεν τους αφήνουν χρόνο να ξεδώσουν στο παρκέ όσο θα ήθελαν.