Τον τελευταίο καιρό ο επονομαζόμενος «πρωινός καφές» όπως ονομάζονται οι πρώτες συσκέψεις της ημέρας στα κομματικά επιτελεία και στην κυβέρνηση είχε… κρυώσει στην Χαριλάου Τρικούπη.

Πραγματοποιούνταν αραιά και κάποια στιγμή κόπηκε εντελώς κάτι που δεν αρέσει καθόλου στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά η οποία μελετά τώρα να τον επαναφέρει βλέποντας ότι οι πολιτικές εξελίξεις είναι πυκνές. Για το λόγο αυτό ανασυντάσσει τα πρόσωπα που θα κάθονται δίπλα της στο τραπέζι των συσκέψεων και ξεκινά και πάλι τον πρωινό προγραμματισμό διά ζώσης και όχι από το τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον νέο «πρωινό καφέ» θα μετέχουν ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Παύλος Χρηστίδης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της προέδρου Μανώλης Όθωνας, το πολύπειρο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην υπουργός Χρήστος Πρωτόπαπας, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Δημήτρης Μάντζος, ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος καθώς επίσης και ο γραμματέας Οργανωτικού Στέφανος Παραστατίδης.