«Ναι» του δήμου Αθηναίων στα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ για μόνιμη και σταθερή εργασία

Πρόταση Ηλιόπουλου για μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε «Ζακ Κωστόπουλος»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:29
30/09/2019
«Ναι» του δήμου Αθηναίων στα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ για μόνιμη και σταθερή εργασία
2
loading

Υπέρ της διεκδίκησης των εργαζομένων στα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ στους δήμους, των οποίων λήγουν οι συμβάσεις, για μόνιμη και σταθερή εργασία, τάχθηκε με ομόφωνο ψήφισμα του το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, στη σημερινή του συνεδρίαση που είναι σε εξέλιξη.

Τις επιπτώσεις που θα έχει στις υπηρεσίες του, η αποχώρηση των εργαζομένων αυτών, που ανέρχονται σε εκατοντάδες στον δήμο Αθηναίων, επισήμαναν τόσο η δημοτική Αρχή όσο και το σύνολο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε «Ζακ Κωστόπουλος», πρότεινε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που είναι σ΄εξέλιξη, ζητώντας να τεθεί ως θέμα στην επόμενη σύγκλησή του.

Η πρόταση αυτή είχε γίνει γνωστή εδώ και κάποιες ημέρες από τον κ. Ηλιόπουλο, κάτι που προκάλεσε πολλά σχόλια στον λογαριασμό του στο Facebook.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Νικος χασαπης

    Ο Μπακογιάννης «μπλόκαρε» πορεία για τη «Μακεδονία»
    Ωστόσο, ο δήμος Αθηναίων απευθυνόμενος στους διοργανωτές δήλωσε αδυναμία στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ όταν οι υπεύθυνοι ζήτησαν να αναλάβουν οι ίδιοι την ηλεκτροδότηση, πήραν την απάντηση ότι δεν μπορεί να δοθεί άδεια «για τεχνικούς και για λόγους ασφάλειας καθώς η περίμετρος του χώρου της συγκέντρωσης ήταν μικρή και υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια των συμμετεχόντων».
    Έτσι αντιμετωπίζει επιτέλους το ζήτημα η ΝΔ .....ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!!

  2. avatar jasmine

    Να γίνει και η Σταδίου, οδος Μαρφιν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει