Κικίλιας: Δεν μπορεί να μετασχηματιστεί ο ΕΟΠΥΥ εάν δεν έχει κάνει ποτέ ισολογισμό

Στο μικροσκόπιο του υπουργού Υγείας η οικονομική και οργανωτική κατάσταση του Οργανισμού


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:20
05/08/2019
Κικίλιας: Δεν μπορεί να μετασχηματιστεί ο ΕΟΠΥΥ εάν δεν έχει κάνει ποτέ ισολογισμό
2
loading

Στον ΕΟΠΥΥ βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου, Παναγιώτη Πρεζεράκο και υπηρεσιακά στελέχη.

«Ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να είναι σύγχρονος, ευέλικτος, μοντέρνος και οικονομικά βιώσιμος, και το κυριότερο από όλα που μας απασχολεί, να υπηρετεί τον πολίτη, να μην τον ταλαιπωρεί, να τον εξυπηρετεί, να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του. Είναι ένα θέμα το πώς θα μετασχηματιστεί ο Οργανισμός σε αυτό το οποίο περιέγραψα. Σε κάθε περίπτωση, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει εάν ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει κάνει ποτέ ισολογισμό» είπε προσέρχόμενος στην κεντρική υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ.

Σκοπός της επίσκεψης του Βασίλη Κικίλια είναι η καταγραφή της υφιστάμενης οικονομικής και οργανωτικής κατάστασης στον ΕΟΠΥΥ. Βασικό μέλημα είναι η εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2019, οι απαραίτητες διαδικασίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Οργανισμού, αλλά και η λήψη όλων των διαρθρωτικών μέτρων που θα επιτρέψουν στον ΕΟΠΥΥ να καταστεί βιώσιμος και να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στον Έλληνα πολίτη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Κουρασμένος

    Γιατί ως γνωστόν είναι από τους λίγους ορκωτούς λογιστές στην Ελλάδα και ξέρει !

  2. avatar Σιγά τα νέα

    Ο ΕΟΠΥΥ μόνο γιατί ο ΕΦΚΑ πάει πίσω;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει