Επικοινωνία Τσίπρα με τον Πατριάρχη Αντιόχειας

Θορυβημένος από την απαγωγή των δύο μητροπολιτών ο ΣΥΡΙΖΑ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16:58
23/04/2013
Επικοινωνία Τσίπρα με τον Πατριάρχη Αντιόχειας
2
loading

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε με τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη, εξέφρασε την συμπαράστασή του στις δύσκολες αυτές ώρες της απαγωγής του αδελφού του και του Μητροπολίτη Yohanna Ibrahim, καθώς και την ανησυχία του για την τύχη των συνοδών τους. Ακόμα, γνωστοποίησε την απόφαση του κόμματος να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην επίλυση του προβλήματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τέτοιου είδους ενέργειες που πυροδοτούν διαθρησκευτικές εντάσεις σε μια εύφλεκτη περιοχή. Χριστιανοί και μουσουλμάνοι συμβίωναν στην περιοχή ειρηνικά για εκατοντάδες χρόνια και είναι ανάγκη να υπάρξει διάλογος και συνεννόηση μεταξύ των θρησκευτικών κοινοτήτων, για την αποφυγή ακροτήτων». 

Η Κουμουνδούρου τονίζει ακόμα ότι «είναι σημαντικό οι όποιες εξελίξεις στην περιοχή να μην διαταράξουν αιώνες θρησκευτικής διαφορετικότητας στη Μέση Ανατολή, και ιδιαίτερα στη Συρία».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar capolavoro

  Έχουμε δει κολοτούμπες και κολοτούμπες, αλλά κολοτούμπα δύο σε ένα πρώτη φορά βλέπουμε. Δηλαδή και έγινε προστάτης της ορθοδοξίας και των θρησκευτικών πεποιθήσεων και καταδικάζει τρομοκρατικές ενέργειες και δη μουσουλμάνων... Είναι όλα τα λεφτά ο τύπος!

 2. avatar Social Distortion

  Μίλησε ο Αλέξης. STOP
  Το κόμμα θα συμβάλει STOP
  Οι απαγωγείς, έκλασαν μπάμιες STOP
  Oι Μητροπολίτες απελευθερώθηκαν STOP
  Οι απαγωγείς ορκίστηκαν οτι όταν ελληνοποιηθούν θα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ για πάντα STOP
  Oi αντιμαχόμενες πλευρές συμφωνήσαν να αγαπιούνται από εδώ καί στο εξής STOP
  Λύθηκε το Μεσανατολικό STOP
  Εβραίοι καί Παλαιστίνιοι σε μιά σεμνή τελετή βράβευσαν καί ευχαρίστησαν τον Αλέξη STOP
  Η Μέρκελ δήλωσε γοητευμένη καί απέσυρε την τρόικα από την Ελλάδα καί έδωσε 600 δις για της γερμανικές αποζημιώσεις στον Αλέξη για να διορίσει όσους θέλει στο δημόσιο STOP
  Επανασύσταση της Ολυμπιακής Αεροπορίας STOP

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει