Η Κομισιόν παρακολουθεί στενά την κόντρα Ελλάδας και Ρωσίας

Εκπρόσωπος της Επιτροπής χαρακτηρίζει το ζήτημα είναι «αυστηρά διμερές»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:52
10/08/2018
Η Κομισιόν παρακολουθεί στενά την κόντρα Ελλάδας και Ρωσίας
3
loading

Διμερές ζήτημα μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι η Επιτροπή παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Κάρλος Μαρτέν, αναφέρθηκε στην ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψης Λαβρόφ στην Αθήνα, ενώ σημείωσε ότι σε γενικές γραμμές η Επιτροπή «αναγνωρίζει την πρόκληση των πολύ καλών σχέσεων» μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ και τρίτων χωρών και είναι διαθέσιμη για την παροχή βοήθειας.

Ωστόσο, είπε ότι το ζήτημα είναι «αυστηρά διμερές» και αρνήθηκε να προβεί σε συγκεκριμένο σχόλιο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Εναλλακτικός

    Τώρα που θα μοιράζει μποναμαδες δεξιά κι αριστερά ο Τσιπρας και θ αρχίσει τα παραμύθια ότι βγαίνουμε δήθεν απ τα μνημόνια, σε συνδυασμό με την ανυπαρξια αντιπολιτευσης απ τα άλλα κόμματα μετά τις εκλογές θα αρχίσουν τα σενάρια συνωμοσίας ότι τον Τσιπρα τον ξαναεβγαλαν οι Αμερικάνοι για να τους κάνει τα χατήρια

  2. avatar Χαχααααα

    Η χαρα της κομισιόν δεν κρύβεται.

  3. avatar ´Ιο

    Που το παει η Κυβερνηση με την Ρωσία ; Γιατι τετοια παιχνίδια ; Πιο το όφελος ; Τα εχουν κανει θάλασσα . Σκοπια , Αλβανία , Τουρκια ,Αιγαίο , Θράκη , και τώρα Ρωσία .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει