Επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε τοποθέτησή του την Τρίτη είχε χαρακτηρίσει τους Σπαρτιάτες «υποστηρικτές των ναζί» τονίζοντας πως «με μαφιόζους δεν μιλάμε, εσείς οι πατριώτες, οι συνεργάτες των ναζί».

«Κάθε βράδυ βγαίνουν με τα φτυάρια οι νεκροθάφτες στο κανάλι» ανέφερε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών μιλώντας για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Κυριάκου Βεκόπουλου.

Ο Βασίλης Στίγκας ανέφερε ακόμα: «Όταν ξεροσταλιάζαμε στα capital controls να βγάλουμε 60 ευρώ να πάμε σπίτι μας, ο κύριος Βελόπουλος έβγαζε τα λεφτά του έξω. Γελάτε κύριε Χήτα, εγώ αν είχα αρχηγό που τα έπαιρνε μαύρα θα έκλαιγα.

Έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα με το να ασχολούμαστε με τον κάθε κ. Βελόπουλο. Μας κατηγόρησε γιατί πήγαμε στο Βόλο και μοιράζαμε νερά στον κόσμο. Ο κ. Βελόπουλος προφανώς δεν ήθελε να λερώσει στις λάσπες τα λουστρίνια του».

Στον πρόεδρο των Σπαρτιατών ανέλαβε να απαντήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας, ο οποίος σημείωσε: «Ασχολούμαστε μόνο με σοβαρούς πολιτικούς, όχι αχυρανθρώπους. Δεν θα ασχοληθούμε μαζί σας ποτέ, είστε ανάξιοι πολιτικοί, δεν μιλάμε με συνεργάτες των ναζί, αδιαφορούμε, νιώθουμε απέχθεια».