Αδιανόητο εκνευρισμό προκάλεσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης στον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη κατά τη διάρκεια της συζήτησης του εκλογικού αποτελέσματος στο πλατό της εκπομπής του Star Channel. Ο Γιώργος Ευγενίδης ρώτησε τον Χρήστο Σπίρτζη σχετικά με τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και τι φταίει για την πτώση του κόμματος.

«Μα δεν ακούτε! Ή δεν ακούτε ή δεν παρακολουθείτε τις αποφάσεις της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και τι έχει πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τι έχουμε πει όλοι μας» είπε ο κ. Σπίρτζης με την απόκριση του δημοσιογράφου να είναι άμεση: «Δεν ακούω; Γιατί δεν ακούω; Γιατί δεν ακούω; Γιατί δεν παρακολουθώ; Θέσατε έναν στόχο, να πάτε καλύτερα από το 20% και πήγατε ούτε στο 18% αυτή τη στιγμή; Γιατί;».

«Το ότι δεν πετύχαμε είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Ότι έχουμε κάνει αυτοκριτική, ότι μέσα σε 25 μέρες δεν κατορθώσαμε να φέρουμε τα πολιτικά αποτελέσματα που θέλαμε στον ελληνικό λαό είναι προφανώς κάτι που θα συνεκτιμηθεί» απάντησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Γιώργος Ευγενίδης του απάντησε: «Η πιθανότητα να μιλάτε για άλλη χώρα, από αυτή που υπάρχει, σας έχει περάσει από την πολιτική ανάλυση;».

Η απάντηση που ήρθε στην συνέχεια από τον Χρήστο Σπίρτζη προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Ευγενίδη.

«Βεβαίως. Η πιθανότητα του να ελέγχονται σχεδόν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» είπε ο κ. Σπίρτζης και ο δημοσιογράφος εκνευρίστηκε: «Τι σχέση έχει αυτό πάλι; Έρχεστε τέσσερα χρόνια και λέτε για τα μέσα ενημέρωσης! Μα μονίμως λέμε για τα μέσα ενημέρωσης».

Η Μάρα Ζαχαρέα προσπάθησε να συγκρατήσει τον δημοσιογράφο και να τον επαναφέρει στην τάξη.
«Γιώργο, μην εκνευρίζεσαι! Μην εκνευρίζεσαι, Γιώργο μου δεν είναι η θέση μας να εκνευριζόμαστε. Εμάς η θέση μας, Γιώργο, είναι να θέτουμε ερωτήματα» του είπε για να τον ηρεμήσει.