Μια ακόμη έκπληξη επιφύλαξε σε κριτές, παρουσιάστρια και συμπαίκτριες η Σελένη Φωτιάδη στο επεισόδιο της Τετάρτης (31/5) του My Style Rocks. Η παίκτρια που είναι ηθοποιός-performer και έχει παίξει στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» μένει στην Αθήνα και έχει εκδώσει δύο βιβλία – ένα μυθιστόρημα και μία ποιητική συλλογή. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στον διαγωνισμό μόδας έχει αποκαλύψει ότι εδώ και χρόνια γράφει λόγους για πολιτικά πρόσωπα και πως έχει στο παρελθόν δουλέψει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Η τελευταία της εξομολόγηση έμελλε κι αυτή να αφήσει άπαντες στο πλατό με το… στόμα ανοιχτό.

«Νομίζω ότι κάπου το ξέρω αυτό που φοράς. Αυτό το κόψιμο στην φούστα κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω» είπε η Κατερίνα Καραβάτου με το που τελείωσε την πασαρέλα της η Σελένη Φωτιάδη και στάθηκε δίπλα της.

«Εγώ πάω στο Ναύπλιο για μια έκθεση σκαφών αναψυχής. Είμαι yachting lawyer και πάω να συναντήσω τους πελάτες μου, αλλά και να κάνω και μια κοινωνικοποίηση, να συναντήσω και καινούργιους, γιατί όχι; Δεν θα επισκεφτώ τα σκάφη, θα είμαι σε μαγαζί όπου θα ακολουθήσει γεύμα με πελάτες για να συζητήσουμε τα συμβόλαια και τους όρους των συνεργασιών μας» ανέφερε η διαγωνιζόμενη και έκανε την αποκάλυψη.

«Έχω φέρει για εσάς κάτι μοναδικό που το προσπαθούσα για καιρό και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία. Από μέσα φοράω την αυθεντική στολή της Ολυμπιακής Αεροπορίας» τόνισε και με αφορμή το σπάνιο μουσειακό κομμάτι που εξασφάλισε για το παιχνίδι η Σελένη ανέφερε την δουλειά του πατέρα της.

«Αχ, θα τρελαθώ. Αυτή την στολή πώς την απέκτησες στα χέρια σου;» τη ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Γι’ αυτή τη στολή να ευχαριστήσω το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας και τον πατέρα μου, ο οποίος παρότι αυστηρός με εμένα και τις επιλογές μου, θέλησε να με βοηθήσει να κάνει μια πρώτη συζήτηση με τους ανθρώπους και πολλές συζητήσεις που επακολούθησαν από εμένα και εκείνους για να βγει το κομμάτι από το μουσείο. Γιατί είναι δύσκολο να βγει από το μουσείο, να το εμπιστευτούν το κομμάτι, έχουν και άλλα κομμάτια φυσικά, αλλά το κάθε ένα είναι μοναδικό και τους ευχαριστώ. Ο πατέρας μου ήταν ιπτάμενος μηχανικός και συνοδός όλων των προεδρικών αεροσκαφών τη δεκαετία του 90» σημείωσε η παίκτρια.

Όταν ήρθε η ώρα να κριθεί ο Στέλιος Κουδουνάρης ενθουσιάστηκε με την αυθεντική στολή, αλλά έπρεπε από την άλλη – όπως επισήμανε – να την κρίνει και ως παίκτρια σε έναν διαγωνισμό μόδας. «Είναι πολύ συγκινητικό που έφερες ένα τέτοιο κομμάτι, γιατί έχει μια αξία, γιατί όντως και οι στολές – είχαμε ανοίξει πρόσφατα μια τέτοια συζήτηση με τα looks της Όλγας που της λέγαμε ότι θυμίζει αεροσυνοδό και στολή -. Οι στολές έχουν καταρχάς εμπνεύσει τη μόδα, θέλουν πολλή μελέτη και εγώ όσες φορές έχω κληθεί να ετοιμάσω στολές πρέπει να πληρούν πάρα πολλές προδιαγραφές, τις αναθέτουν σε ένα σχεδιαστή για να έχουν μια ωραία εμφάνιση, αλλά επειδή πρόκειται για στολή με πολλούς περιορισμούς είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι εμπνευσμένο. Το άλλο σκέλος της κριτικής είναι ότι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το λουκ σου και σαν σύγχρονη εικόνα, έχει πολλές πληροφορίες, είναι πολύ για το κόνσεπτ που επέλεξες. Όλη η εμφάνισή σου μου κάνει στολή και δεν ξέρω που να την τοποθετήσω. Αλλά σίγουρα αυτό είναι ένα λουκ που έχει μια αξία και δεν μπορεί να μην πάρει τουλάχιστον ένα δύο» της είπε ο κριτής.