Μετά τη χθεσινή αναμέτρηση, οι Διάσημοι βρέθηκαν με τους περισσότερους υποψήφιους προς αποχώρηση του Survivor All Star. Η πείνα τους όμως φαίνεται να είναι πιο σημαντική από το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ένα μέλος τους.

Το κλίμα για τον Τάκη Καραγκούνια κάθε άλλο παρά φιλικό είναι στην παραλία και ο παίκτης αναρωτιέται πώς κατάφεραν οι συμπαίκτες του να τον κάνουν να νιώσει άσχημα και ξεσπάσει μιλώντας στην κάμερα. Μάλιστα, ενώ κάνεις τις δηλώσεις του συνειδητοποιεί πως κάποιος παρακολουθεί τα όσα λέει και γίνεται έξαλλος.

Η παίκτρια που είχε πλησιάσει στο μέρος που βρισκόταν ο Τάκης και μιλούσε στον δημοσιογράφο ήταν η Εύη Σαλταφερίδου η οποία δικαιολογήθηκε πως όταν τον είδε έφυγε, κάτι το οποίο δεν έπεισε τον παίκτη.

Τα νεύρα στην καλύβα των Μπλε «χτυπάνε κόκκινο» όταν ο Ηλίας Γκότσης απευθυνόμενος στον Τάκη λέει: «Άκου, επειδή σου δίνω σημασία εδώ πέρα, δεν θα το παίζεις μάγκας». Η φράση αυτή κάνει ακόμα πιο έξαλλο τον Τάκη ο οποίος θέλησε να ζητήσει το λόγο από τον Ηλία ενώ ο Γιωρίκας Πηλίδης μπήκε στη μέση για να μην ξεφύγει η κατάσταση ανάμεσα στους δυο παίκτες.

«Αν καταφέρω και με στηρίξει ο κόσμος και παραμείνω στο παιχνίδι θα δουν άλλο Τάκη» προειδοποιεί ο παίκτης.

Παιχνίδια δημοπρασίας στην Καραϊβική

Ένα νέο παιχνίδι παίζουν απόψε στις 21.00 οι Survivors στον Άγιο Δομίνικο. Ο Acun Ilicali συναντά την Κόκκινη και την Μπλε ομάδα και η διεκδίκηση για τα πιο απολαυστικά πιάτα ξεκινά. Οι παίκτες κάθε ομάδας έχουν στα χέρια τους ένα χρηματικό ποσό και με αυτό μπορούν στο πλαίσιο της δημοπρασίας να διεκδικήσουν το φαγητό που τους φαίνεται περισσότερο δελεαστικό. Οι προσφορές πέφτουν βροχή ποιος όμως θα μπορέσει να κατοχυρώσειτο… καλύτερο πιάτο;

Η ομάδα που κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας

Με το βλέμμα στραμμένο στον αγώνα που φέρνει ως έπαθλο την επικοινωνία και το φαγητό, Κόκκινοι και Μπλε ετοιμάζονται να μπουν στο στίβο μάχης. Οι Μπλε μπορεί να θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ήττες των Κόκκινων. Ποια ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη και να κατακτήσει το έπαθλο επικοινωνίας;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που αναμένεται να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας είναι η Μπλε.

Ο παίκτης που αποχωρεί

Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι, Σπύρος Μαρτίκας, Νικολέτα Μαυρίδη και Τάκης Καραγκούνιας είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αν και είναι νωρίς για επιβεβαιωμένα spoilers, οι πρώτες εκτιμήσεις για την αυριανή αποχώρηση από το Survivor έχουν γίνει.

Σύμφωνα με αυτές, η παίκτρια που θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της στο Survivor και θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι η Νικολέτα Μαυρίδη.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers θα γίνει φυσικά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.