Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor 2022. Ύστερα από 6,5 μήνες παραμονής στην Δομινικανή Δημοκρατία, αμέτρητους αγώνες και δύσκολες συνθήκες, κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον αυριανό (05/07/2022) Ημιτελικό της Αθήνας.

Οι τέσσερις παίκτες  αποχαιρετούν συγκινημένοι τον τόπο που τους φιλοξένησε για τόσο μεγάλο διάστημα: την παραλία και την καλύβα που γέλασαν, έκλαψαν πείσμωσαν, άλλαξαν…

«Σήμερα είναι η τελευταία μέρα στην παραλία», «Έξι μήνες εδώ, έγινε αυτό η ζωή μου», «Έχουμε ζήσει πολύ όμορφες στιγμές αλλά και πάρα πολύ άσχημες στιγμές», «Θα μου λείψει πάρα πολύ όλο αυτό» είναι μερικές από τις σκέψεις που θα μοιραστούν οι παίκτες του Survivor λίγο πριν το φινάλε και με την συγκίνηση να είναι διάχυτη.

Πριν πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής, ωστόσο, πρέπει να μπουν για τελευταία φορά στους στίβους μάχης του Survivor και να δώσουν τα πάντα για να επικρατήσουν.

Δύο αγώνες, δύο νικητές. Όποιοι τα καταφέρουν προκρίνονται απευθείας στην τριάδα του Ημιτελικού.

Για τους δύο ηττημένους ξεκινάει μία νέα περιπέτεια καθώς οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού και τίθενται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και καλείται να επιλέξει ποιος ή ποια θα συνεχίσει στη δεύτερη φάση του Ημιτελικού. Οι γραμμές ανοίγουν απόψε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και θα κλείσουν αύριο, κατά τη διάρκεια του LIVE.

Ποιοι θα πάρουν τις δύο «χρυσές» προκρίσεις και θα πλησιάσουν το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ και ποιοι θα πρέπει να ζητήσουν εκ νέου τη στήριξη του κόσμου; 

Ποιοι θα βρεθούν στον «τάκο» μια ανάσα από τον τελικό

Ποιοι θα βρεθούν στον «τάκο» μια ανάσα από τον τελικό; Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, στον τάκο θα βρεθούν δυο γυναίκες. Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Μαίη Εμμανουηλίδου.

Έτσι, αν επιβεβαιωθούν τα spoiler, ο Στάθης Σχίζας κι ο Άρης Σοϊλέδης θα επιστρέψουν στην Αθήνα ασφαλείς, περιμένοντας ποια από τις δύο παίκτριες θα βρεθεί δίπλα τους στην τελική τριάδα.