Στο Survivor της Δευτέρας (20/6) ήρθε ξανά η ώρα της ασυλίας. Το παιχνίδι, όμως, αλλάζει αφού κάποιοι δήλωσαν ξεκάθαρα πως πλέον δεν θα ψηφίζουν αγωνιστικά. Κάποιοι άλλοι ξύπνησαν με σκοπό να κερδίσουν αυτήν την ασυλία και να προστατευτούν.

Ο καθένας ξεχωριστά θα «παλέψει» για το στόχο του: να φτάσει δηλαδή στον τελικό και να φορέσει το κολιέ της ασυλίας. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες κάνοντας τους πάντες να καρδιοχτυπούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Σε αυτή τη νέα εβδομάδα, όμως, και πάλι ο μόνος που έπρεπε να νιώθει ασφαλής ήταν ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος κατόρθωσε με ευκολία να πάρει την πρώτη ατομική ασυλία στο Survivor. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Άρης Σοϊλέδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του όταν ηττήθηκε αρχικά από την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου και στη συνέχεια από τον Νίκο Γιάννη.

Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε με μια άτσαλη κλωτσιά στον στόχο που βρισκόταν στο τέλος του στίβου μάχης για να οδηγηθεί στη συνέχεια στον πάγκο όπου και έδειξε τον έντονο εκνευρισμό του. Τόσο με την κινησιολογία του όσο και με τα… γαλλικά του!

Με τη Σταυρούλα να είναι πριν από εκείνον στον τελικό για τον αγώνα ασυλίας του Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης κοντραρίστηκε με τον Νίκο Γιάννη για να κερδίσει μία ζωή.

Τελικά το πέτυχε και πήγε στον τελικό.

O αγώνας μεταξύ Σταυρούλας και Άρη ξεκίνησε με μία ήττα της Σταυρούλας και μία του Άρη.

Τελικά ο Άρης κατάφερε να κερδίσει την ασυλία.

Με παρόντα τον Γιώργο Λιανό ο Άρης Σοιϊλέδης χαρακτήρισε τη συμπαίκτριά του «διαόλου κάλτσα».

«Ποιος να μου το έλεγε ότι θα ερχόμουν εδώ και θα έδινα τέτοιες μάχες κόντρα σε μια γυναίκα» ήταν τα λόγια του προσπαθώντας να αποθεώσει και να επαινέσει αλλά με λάθος ατάκα τη Σταυρούλα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ανυπομονεί να βρει εκτός την Βρισηίδα Ανδριώτου

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα βαδίζει το Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας δίχως την εκλεκτή της καρδιάς του, Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο φαρμακοποιός συνεχίζει να βρίσκεται στον μακρινό Άγιο Δομίνικο ενώ το γοητευτικό μοντέλο επέστρεψε πια στην Ελλάδα.

Όμως, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα πειράγματα από τους συμπαίκτες δεν απουσιάζουν! Έτσι, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor για αυτή την εβδομάδα, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να «τσιγκλήσει» λίγο τον Σπύρο Μαρτίκα για το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Σου λείπει καθόλου η Βρισηίδα;» ρώτησε ο Άρης Σοϊλέδης για να λάβει την απόκριση πως «θα έπρεπε να ήταν εδώ! Άσε με ρε Άρη! Από όλους λείπει ρε συ. Αυτή η φωνούλα, αυτή η τσιρίδα».

Α.Σ.: Εσένα σου λείπει; Ανυπομονείς να πας πίσω για να την βρεις;

Σ.Μ.: Ε δεν θα την δω; Θα την δω! Λίγο μου έμεινε

Α.Σ.: Αυτό ήθελα να ακούσω… Το θέμα είναι εκείνη θα σε περιμένει να πας να την βρεις;

Σ.Μ.: Άλλο θέμα αυτό. Θα το δούμε. Μόλις φτάσουμε θα το μάθουμε. Το κυρίως πρόβλημα αυτό είναι.

Α.Σ.: Θα περιμένει; Ή θα έχει προτάσεις, τώρα που θα βγει, να την πολιορκούν;

Σ.Μ.: Ε θα ‘χει και από αυτά! Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για όλους. Εξαρτάται τι επιλέγεις.

«Έδιωξε» τη Μαίη από την καλύβα η τετράδα Μαρτίκα

Μπορεί η Σταυρούλα να έχασε την ασυλία αλλά το πραγματικό ριάλιτι ξεκίνησε μετά τη νίκη Σοϊλέδη.

Η τετράδα συσπειρώθηκε με αρχηγό τον Μαρτίκα που βγήκε μπροστά και δήλωσε ότι ο κόσμος δεν ψηφίζει αγωνιστικά.

«Δεν θεωρώ ότι είναι στρατηγική, αλλά δεν θέλω να ψηφίσω τους φίλους μου» δήλωσε η Σταυρούλα.

Η Μαίη δήλωσε σίγουρη ότι θα ψηφιστεί όπως και η Ασημίνα στο πλαίσιο της τετράδας.

Και όπως φάνηκε το πηγαδάκι της 4άδας της έστειλε ηχηρό μήνυμα μετά τα «κολλητηλίκια» με τον Άρη.

Ο Μαρτίκας της ζήτησε να μετακινήσει πιο πέρα το στρώμα της για να μπει η Σταυρούλα.

Η Μαίη σοκαρίστηκε με τον Μαρτίκα να προσπαθεί να υποβαθμίσει το περιστατικό.

«Είναι άσχημο αυτό που κάνεις» του είπε.

Ασημίνα και Άρης έκαναν τη δική τους «κλίκα» με την Ασημίνα να «καταγγέλλει» την τετράδα ότι ετοιμάζεται.

Ανέλυσε μάλιστα το πλάνο τους ότι θα ψηφιστεί πρώτα εκείνη, μετά η Μαίη και μετά ο Άρης.

«Είναι λόγια του Σπύρου, ακολουθεί ο Στάθης και τον ακολουθεί ο Νικογιάννης» είπε ο Άρης στην Ασημίνα.

Στο κιου ο Σοϊλέδης επιμένει ότι πρέπει να ψηφιστεί ο Μαρτίκας γιατί είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.

Βγήκε στον τάκο και άφησε πολλές αιχμές για στρατηγική

Στο κλείσιμο του επεισοδίου, όμως, οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό να ψηφίσουν εκείνον που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στην παρούσα φάση στο συμβούλιο του νησιού. Και η κάλπη μίλησε! Όπως ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ο πρώτος υποψήφιος για αυτή τη νέα εβδομάδα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου!

«Χαίρομαι πάρα πολύ που φτάσαμε δυο βδομάδες πριν τον τελικό και μιλάμε με πραγματικότητες και τη λέξη στρατηγική. Αυτό ακριβώς βλέπω αυτή τη στιγμή μπροστά μου και την δέχομαι».

«Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγαν ότι τα παιδιά ψηφίζουν αγωνιστικά την Ασημίνα και τώρα το είπαν στρατηγική και ψήφισαν πάλι την Ασημίνα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι γιατί έχουμε την μειοψηφία» τόνισε, με τη σειρά του, ο Άρης Σοϊλέδης υποστηρίζοντας την καλή του φίλη, την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μάλιστα σχολιάζοντας το αποτέλεσμα εξέθεσε τη στρατηγική της παρέας Μαρτίκα παράλληλα με μία απορία της. Γιατί δεν βγήκε αμέσως ο Μαρτίκας υποψήφιος και πρέπει πρώτα να βγουν εκείνη και η Μαίη θεωρώντας ότι ο Άρης θα ξαναπάρει ασυλία.

«Έχω να κάνω μια ερώτηση στα παιδιά. Όντας ο Σπύρος μέσα στο παιχνίδι με τόσο μεγάλη διαφορά με τον αμέσως επόμενο αδύναμο αγωνιστικά δεν θεωρείτε άδικο να ψηφίζετε παιδιά να βγαίνουν στον τάκο ενώ υπάρχει ένας τόσο αδύναμος παίκτης;» αναρωτήθηκε ο Άρης.

«Ο Σπύρος βγήκε 11 φορές και ο κόσμος τον κράτησε μέσα γιατί να τον ψηφίσω; Η αγωνιστικότητα δεν μετράει. Άδικα είναι πολλά όπως και η επίθεση που δέχτηκα από την Ασημίνα!» ήταν η τάπα του Νίκου Γιάννη ως απάντηση στον Άρη.

«Επειδή σε ενδιαφέρει ό,τι σε συμφέρει θα ψηφίζω όπως θέλω» ήταν η δεύτερη τάπα από τη Σταυρούλα. «Τον Σπύρο τον θέλουν μέσα στο παιχνίδι».

Ο λόγος πέρασε στον Μαρτίκα που φρόντισε να περιαυτολογήσει ότι έχει βγει 11 φορές υποψήφιος και δεν έχει πει κουβέντα. «Πιστεύεις Άρη μου να αδικεί κάποιον ο κόσμος που κρατάει εμένα 11 φορές μέσα;

«Δεν μίλησα για τον κόσμο, μην πας να μου το παίξεις μέσα τρελίτσα» ήταν η απάντηση Σοϊλέδη.

«Ο κόσμος σου απαντάει Άρη μου και σου λέει ότι αυτό που λες είναι άστοχο. Δεν βαραίνω κανένα άτομο, καμιά ομάδα και καμιά ασυλία. Παλιότερα που βάραινα ψηφιζόμουν».

Η Μαίη θέλησε να χτυπήσει τον Μαρτίκα κάτω από τη ζώνη ρωτώντας τον αν νιώθει καλά με τον εαυτό του που είναι αδύναμος και παραμένει μέσα. Πήρε όμως πληρωμένη απάντηση.